Doa untuk buang angin badan.

Untuk buang angin badan, anda perlu selarikan doa, usaha dan tawakal. Tanpa doa, usaha dan tawakal yang di lakukan serentak, angin badan sukar untuk di buang. Ini kerana angin badan melibatkan fizikal, mental, jiwa dan kekuatan rohani anda.
Untuk buang angin badan, anda perlu libatkan Allah dan cara terbaik untuk libatkan Allah adalah dengan berdoa dan tawakal.
Setiap kali anda terkena serangan angin badan, anda terus doa ya Allah, lindungilah aku dari kejahatan angin badan , syaitan, jin dan iblis.
Ketika anda berusaha untuk buang angin badan dengan melakukan senaman, selalulah berdoa ‘ ya Allah, buanglah angin badan dari badan aku dan berikanlah aku kesihatan yang baik.
Seterusnya ketika anda rasa lega dari angin badan,berdoalah pada Allah. Ya Allah, terima kasih kerana berikan aku kesihatan yang baik.
Antara perkara yang boleh bantu anda untuk buang angin badan adalah makan dan mandi. Oleh itu, ketika anda makan anda doalah pada Allah supaya berikan anda kesihatan yang baik menerusi makanan yang anda makan. Namun, anda perlulah makan makanan yang sihat. Jangan pula makan makanan yang tidak sihat.
Ketika anda mandi pula, and doa pada Allah supaya buang segala angin badan dan berikan anda kebersihan dan kesihatan badan yang baik.
Doa pada Allah adalah salah satu perkara yang perlu anda lakukan untuk anda buang angin badan. Jangan berhenti berdoa dan berdoalah seperti anda seorang yang benar – benar beriman pada Allah
# Dapatkan produk buang angin badan di (Klik sini) Pakej Buang Angin Badan.

Comments

 1. nasib kita serupa..... saya amalkan baca AlFatihah, doa dan tiup ke dalam air. air itu diminum dan disapu diperut. Ada juga yang mengatakan minyak zaitun bagus untuk diamalkan. saya belum cuba lagi.

  ReplyDelete
 2. jual obat kuat herbal
  terimakasih atas , infonya , artikel ini bermanfaat sekali,,

  ReplyDelete
 3. nasib yang sama.. saya akan seperti yang diberitahu

  ReplyDelete
 4. huhuhu... ramai yang senasib rupanya.... Semoga kita diberi kekuatan oleh Allah untuk menghadapi ujian daripadaNya. Keep think positive.

  ReplyDelete
 5. Doa itu sudah menjadi suatu kemestian bg umat islam.. Sekiranya tidak berhasil dan belum diizinkan Allah, adakah cara atau kaedah rawatan lain yg perlu diamalkan? Sila jelaskan dgn lebih terperinci. Kerana sy benar2 memerlukan panduan ..

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kisah ku ... mengalami angin dalam badan

Gastrik ?Perut kembung? rasa macam sakit jantung ?...Simptom angin

Apa itu Medu Angin ?