Posts

Showing posts from January, 2014

Gel terbaik untuk buang angin dlm badan .

Image
Td tersilap makan rini ...tengahari makan sambal belacan dgn ulam pastu ptg plak makan keow teow kerang dgn kopi ali cafe terus perut berangin dan kembung ...bila sapu gel ni angin trus hilang.... sbb tu sy akan bawak kemana shj gel ni ...moral of story ...jaga makan jgn bedal aje.

Testimoni :Dari pengguna tukar kpd pengedar supaya dpt membantu ramai rakan2 yg senasib

Image
Kata seorang customers sy" en fitri ni pengedar @ pengguna?" Sy jawab kedua-duanya sbb hanya org yg kena angin aje yg tahu azabnya angin byk dlm badan .... org akan tgk saya ni mcm nak menjual produk aje kan? Sebenarnya saya adalah peniaga online dan cikgu bina website itu kepakaran saya... pada awal 2013 allah menguji saya dengan sakit angin mmg azab giler kan??? Terjadinya pencarian penawar dan bila terjumpa saya share kan dalam youtube penawar angin dalam badan x sangka ramai yang senasib dgn saya dan terbinanya blog ni utk maklumat lanjut & petua  utk saya share dgn rakan2 semua....itu kisah sebenar....

TESTIMONI gel buang angin ni mmg serbaguna x rugi beli

Image
Alhamdullilah .... beli gel utk ayah dia sbb angin tp try sapu pastu period customer tu jd ok dgn asma kak dia pun dah ok .... tak sangka kan niat yg baik utk membantu mereka yg mengalami masalah angin boleh jgak membantu masalah lain ...mmg pengeluar gel tu kak shima ckap gel ni mmg serbaguna ....Alhamdullilah amin

TESTIMONI lagiii !!!! Gel buang angin membantu seisi keluarga

Image
Alhamdullilah. .. rasa bersyukur pada allah kerana perkongsian sy memberi keceriaan kpd customers sy .... ramai yg repeat produk ni mmg sangat2 membantu ... kemana saya pergi mmg sy akan bawa gel buang angin ni...rasa susah ati kalau terlupa bawa ...takut angin dlm badan menyerang  mmg MENYEKSAKAN..

TESTIMONI !!!! Gel buang angin memang berkesan ...

Image
Alhamdullilah ... mmg gel ni sy akan bawak ke mana sahaja kerana amat sangat membantu ketika angin datang menyerang .... ramai yg repeat order kerana ia nya sedikit sebanyak membantu orang lain senasib dgn saya menjalani kehidupan yg sempurna. .
Harga sebotol rm45 @ 2 botol rm84  sekali pos laju mmg terbaik gel buang angin dalam badan